Over ons

Carrosseriebedrijf Aerts nv is een autoschadeherstelbedrijf van alle merken dat werd opgericht in 1988 en groeide uit tot een dynamisch bedrijf waarin duurzaamheid, hoge kwaliteit en service primeren. Wij streven steeds naar een uitmuntende service en kwaliteit. Een tevreden klant is een trouwe klant! .


 

Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen


HERSTELPROCES en ADMINISTRATIE

 • Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.
 • Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.
 • Wij bieden een volledige dienstverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.
 • Wij nemen ook de nodige administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar voor onze rekening.


Werkplaats

 • Oppervlakte van onze werkplaats : 1000 m²
 • Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair.
 • Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.
 • Wij beschikken over een richtbank.
 • Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.
 • Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.
Ons Team

 • 4 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen met de hoogste kwaliteit
 • 2 medewerkers administratie die voor een superservice zorgen
Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen aan al onze klanten.Kwaliteit en Milieu

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Euro-Garant-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door KIWA.
Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.Carrosseriebedrijf Aerts NV maakt deel uit van het AXIAL netwerk

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.

Onze partners